De ce Craiova Traduceri?

Craiova Traduceri: Traduceri profesioniste, Traduceri profesioniste, Traduceri profesioniste!

Craiova Traduceri este lider al companiilor de traduceri din Banie , punand accentul pe Managementul de Proiecte si servicii de clientela excelente. Cititi despre beneficiile colaborarii cu Craiova Traduceri.

Dintre toate companiile de traduceri,  Craiova-Traduceri ofera cea mai extinsa gama de servicii de traducere pentru documente (inclusiv Traduceri limba Chineza)  cu acuratetea limbajului, experienta in traducerea specializata si o retea de traducatori instruiti care acopera aproape toate limbajele specializate.

craiova-traduceri.ro

Fiecare dintre clientii Craiova Traduceri beneficiaza de atentie si servicii personalizate din partea Managerului de Proiect special numit, care se asigura ca fiecarui proiect, mic sau mare, ii este atributita atentia necesara iar teremenele limita sunt respectate cu strictete.

 

Managerii de Proiect Craiova Traduceri sunt insarcinati cu supravegherea unui process de asigurare a calitatii in 2 pasi:

1. Traducere efectuata de un vorbitor nativ + verificare si revizie de catre un lingvist

2. Revizie de catre un alt vorbitor native specilaizat in domeniul dumneavoastra.

 

Portofoliul de traduceri al Craiova-Traduceri cuprinde traducere de documente, servicii de localizare, dublare, permitandu-ne sa realizam traduceri pentru proiecte complexe pentru multe domenii cheie. Craiova Traduceri are capacitatea necesara de a oferi servicii de traducere documente cu tipul ‘ducere si intoarcere’ cu termene  stranse.

Daca sunteti in cautarea unuei firme de traduceri profesioniste, utlizati serviciile de traduceri Craiova Traduceri care livreaza documente traduse cu acuratete din toate marile domenii!

Cereti Craiova Traduceri sa numeasca un Manager de Proiect dedicate pentru proiectul dumneavoastra! Sau, daca sunteti in cautarea unui pret, cereti Craiova Traduceri sa va ofere o cotatie de pret pentru traduceri gratuita.

 

 

Servicii de recrutare traducatori Craiova Traduceri

Cerintele lingvistice sunt variate , vom asculta cu atentie necesitatile clientului si vom avea grija sa punem toate intrebarile potrivite pentru a ne asigura ca recrutam oamenii potriviti pentru afacerea clientului.

Pe langa baza noastra de date extinsa de traducatori si interpreti , avem dactilografe profesionale , personae care se ocupa de transcriere , designeri , absolventi si studenti , lingvisti specializati pe domeniul militar si guvernamental , precum si directori multilingvisti si veterani in traducere, implicati in industria de servicii lingvistice .

 

Tipuri de joburi de traducere pe care le acoperim de obicei la Craiova Traduceri

  • Consultanti in traducere si localizare pentru a ajuta cu sfaturi si a pregati echipa pentru proiecte de mare anvergura
  • Manageri de proiect in traducere si localizare si inginerii incorporati in cadrul organizatiei dumneavoastra pentru proiectele de mari dimensiuni , echipati cu cele mai recente tehnologii de traducere
  • Translatori care sa faca parte din echipa dumneavoastra
  • Interpreti care sa va ajute cu comunicarea multi-culturala in cadrul echipei dumneavoastra
  • Moderatori de siteuri care cunosc mai multe limbi straine, care sa se ocupe de management si monitoriare mass-media
  • Personalul de cercetare multilingv pentru a culege informatiile de care aveti nevoie in alte limbi

 

craiova-traduceri.ro

Stabilirea pretului si perioadele limita

 

Stabilirea preturilor este dependenta de nivelul de specializare si disponibilitatea pentru limbile cerute . La Craiova Traduceri va vom oferi intotdeauna o modalitate de stabilire a preturilor , care este corecta si transparenta .

Perioada de timp necesara pentru a va gasi candidatul ideal este , de asemenea, afectata de raritatea limbii , si nivelul de specializare necesar pentru candidati . Cu toate acestea , va vom contacta intotdeauna in termen de 2 ore, chiar daca acest lucru este doar pentru a va instiinta ca suntem in cautare si ca avem nevoie de ceva mai mult timp . Putem identifica toti candidatii initiali in termen de 48 de ore, dar timpul necesar pentru a gasi persoana potrivita este direct proportional cu functia pe care urmeaza sa o ocupe, si poate dura, astfel, mai mult .

Sunati-ne acum sau sa contactati-ne pentru mai multe informatii  0769088889