Bine v-am găsit!

Ne numim Eurotraduceri si reprezentăm o companie de traduceri si interpretariat prezenta de peste 11 ani pe piața traducerilor din Craiova.

Avem doua sedii, în centrul orașului Craiova, unul pe strada A. I. Cuza, bloc 156apr., vizavi de intrarea laterala a Primăriei, si celălalt pe strada Theodor Aman, colt cu Lipscani, la blocul 97 apt, scara A, ap. 05 (intrarea prin spate).

Eurotraduceri este o societate cu experiența formată dintr-o echipa de traducători profesioniștiautorizați de Ministerul de Justiție, care îndeplinește exigențele clienților noștri, prin:

 • traduceri profesionale
 • operativitate pentru rezolvarea în timp optim a traducerilor solicitate de către clienți, respectând cu rigurozitate termenele stabilite de comun acord
 • competenta, calitate ireproșabilă și seriozitate în executarea serviciilor de traducere oferite.

Traducătorii noștri sunt specializați fiecare pe un anumit domeniu: traduceri juridice, traduceri financiar-bancare, traduceri tehnice, traduceri economice, traduceri medicale, traduceri IT.

Serviciile noastre de traduceri sunt solicitate în majoritate de care Birourile Notariale, birouri de avocatura, instituții bancare, societăți de asigurări, instituții publice, societăți private, precum și de persoane fizice din țară și din străinătate.

Confidențialitatea datelor personale și a documentelor primite spre a fi traduse reprezintă o obligație morala si juridica a firmei noastre.

Ca sa va faceți o idee cu privire la gradul de experiența pe care l-am câștigat deja in cei 11 ani de când lucram în domeniu, va prezentăm câteva dintre comenzile cu care ne-am confruntat deja și pe care am reușit sa le ducem cu succes bun sfârșit. Cu siguranța traducerea de care aveți dumneavoastra nevoie se regăsește printre ele:

Traduceri specializate:

 • traduceri juridice: legislaţie europeană, texte juridice, norme europene
 • traduceri tehnice (domeniul energetic, electric, construcţii, industria petrolieră, industria automobilă, etc.): caiete de sarcini, manuale de utilizare, procese-verbale, licenţe, instrucţiuni tehnice;
 • traduceri IT (programe software, manuale de utilizare, etc.)
 • traduceri medicale şi farmaceutice: prezentări de produse farmaceutice şi medicale, industrie farmaceutică şi medicală
 • traduceri economice (contabile, bancare, financiare, comerciale)

Traduceri autorizate şi legalizate:

 • traduceri documente oficiale
 • traduceri diplome şi atestate: diplome de studii, foi matricole, adeverinţe
 • traduceri documente personale: certificate de naştere, certificate de căsătorie, caziere judiciare, certificate de moştenitor, cărţi de muncă, permise;
 • traduceri juridice autorizate: sentinţe judecătoreşti, acte constitutive, etc.
 • traduceri economice autorizate: bilanţuri, contracte societăţi, rapoarte, situaţii contabile, certificate, etc.
 • din limbă străină în limba română;
 • din limba română în limba străină;
 • dintr-o limbă străină în altă limbă străină;

Am avut și avem tangenta cu documente din cele mai diverse zone ale lumii iar Asia, Europa, Statele Unite, Canada, Australia s-au dovedit a fi la o distanță de … câteva cuvinte. Cu fiecare act dintr-un colț de lume am dobândit experiență si am aflat ceva nou în fiecare zi. După 11 ani de traduceri, un lucru este clar: experiența chiar face diferența! Iar experiența aduce un plus de valoare în beneficiul clientului.

Scopul nostru a fost dintotdeauna sa dezvoltam cu clientul o relație pe termen lung, bazată pe încredere și profesionalism. Noi nu activam în aceasta afacere având în vedere numai câștiguri financiare. Pentru noi activitatea în domeniul traducerilor și relațiile de parteneriat pe care le-am stabilit în timp cu clienții noștri sunt un mod de viața. De aceea va invitam sa facem împreuna afaceri cu plăcere și să nu ne numim clienți și prestatori de servicii ci parteneri de afaceri și de ce nu chiar prieteni.

Echipa noastră

Suntem formați din trei traducători in-house, autorizați de Ministerul Justiției, care realizează traducerile pe engleza, franceza, italiana si spaniola, doi corectori și alți câțiva zeci de colaboratori din toata tara, pentru traduceri și interpretariat, din și în aproape toate limbile de circulație internaţională.

Am ȋnvăţat ca profesionalismul, calitatea și corectitudinea sunt cele mai bune mijloace pentru a ne impune iar clienții ne-au răsplătit eforturile. În timp am făcut o selecție riguroasă a personalului și am reușit sa ne consolidam ca grup. Suntem o echipa bine pregatita, cu capacitate crescută de munca, cu conștiința calității și acurateței, harnică și dedicată profesiei. Avem propriul sistem de preluare și procesare a comenzilor. Traducem cu plăcere, iar munca noastră ne recomanda.

Tratam întotdeauna clientul exact cum am dori noi sa fim tratați. O politică simplă dar foarte eficientă. Ne respectăm termenul de predare stabilit pentru că asta înseamnă respect. Avem încredere în ceea ce știm iar cunoștințele noastre sunt garanția reușitei. Avem capacitatea de a ne mobiliza, de a ne organiza și de a lucra în condiții de stres. Ne cunoaștem capacitățile profesionale dar ne cunoaștem, la fel de bine, și limitele în anumite situații și ne implicăm numai acolo unde putem garanta calitate.