Despre noi

Bine v-am gasit!

Ne numim Eurotraduceri si reprezentam o companie de traduceri si interpretariat prezenta de peste 11 ani pe piata traducerilor din Craiova.

Avem doua sedii, in centrul orasului Craiova, unul fata in fata cu sediul central al Banc Post-ului, in incinta agentiei de voiaj Eximtur si celalalt pe strada Theodor Aman, colt cu Lipscani, la blocul 97 apt, scara A, ap. 05.

Eurotraduceri este o societate cu experienta formata dintr-o echipa de traducatori profesionisti, autorizati de Ministerul de Justitie, care indeplineste exigentele clientilor nostri, prin:

 • traduceri profesionale
 • operativitate pentru rezolvarea in timp optim a traducerilor solicitate de catre clienti, respectind cu rigurozitate termenele stabilite de comun acord
 • competenta, calitate ireprosabila si seriozitate in executarea serviciilor de traducere oferite.

Traducatorii nostri sunt specializati fiecare pe un anumit domeniu: traduceri juridice, traduceri financiar-bancare, traduceri tehnice, traduceri economice, traduceri medicale, traduceri IT.

Serviciile noastre de traduceri sunt preferate in majoritate de Notariate, birouri de avocatura, institutii bancare, societati de asigurari, institutii publice, societati private, precum si de personae fizice din tara si din strainatate.

Confidentialitatea datelor personale si a documentelor primate spre a fi traduse reprezinta o obligatie morala si juridica a firmei noastre.

Ca sa va faceti o idee cu privire la gradul de experienta pe care l-am castigat deja in cei 6 ani de cand lucram in domeniu, va prezentam cateva dintre comenzile cu care ne-am confruntat deja si pe care am reusit sa le ducem cu succes bun sfarsit. Cu siguranta traducerea de care aveti dumneavoasta nevoie se regaseste printre ele:

Traduceri specializate:

 • traduceri juridice: legislaţie europeană, texte juridice, norme europene
 • traduceri tehnice (domeniul energetic, electric, construcţii, industria petrolieră, industria automobilă, etc.): caiete de sarcini, manuale de utilizare, procese-verbale, licenţe, instrucţiunitehnice;
 • traduceri IT (programe software, manuale de utilizare, etc)
 • traduceri medicale şi farmaceutice: prezentări de produse farmaceutice şi medicale, industrie farmaceutică şi medicală
 • traduceri economice (contabile, bancare, financiare, comerciale)

Traduceri autorizate şi legalizate:

 • traduceri documente oficiale
 • traduceri diplome şi atestate: diplome de studii, foi matricole, adeverinţe
 • traduceri documente personale: certificate de naştere, certificate de căsătorie, caziere judiciare, certificate de moştenitori, cărţi de muncă, permise;
 • traduceri juridice autorizate: sentinţe judecătoreşti, acte constitutive, etc.
 • traduceri economice autorizate: bilanţuri, contracte societăţi, rapoarte, situaţii contabile, certificate, etc.
 • din limbă străină în limba română;
 • din limba română în limba străină;
 • dintr-o limbă străină în altă limbă străină;

Am avut si avem tangenta cu documente din cele mai diverse zone ale lumii iar Asia, Europa, Statele Unite, Canada, Australia s-au dovedit a fi la o distanta de … cateva cuvinte. Cu fiecare act dintr-un colt de lume am dobandit experienta si am aflat ceva nou in fiecare zi. Dupa 6 ani de traduceri, un lucru este clar: experienta chiar face diferenta! Iar experienta aduce un plus de valoare in beneficiul clientului.

Scopul nostru a fost dintotdeauna sa dezvoltam cu clientul o relatie pe termen lung, bazata pe incredere si profesionalism. Noi nu activam in aceasta afacere avand in vedere numai castiguri financiare. Pentru noi activitatea in domeniul traducerilor si relatiile de parteneriat pe care le-am stabilit in timp cu clientii nostri sunt un mod de viata. De aceea va invitam sa facem impreuna afaceri cu placere si sa nu ne numim clienti si prestatori de servicii ci parteneri de afaceri si de ce nu chiar prieteni.

Echipa noastra

Suntem formati din patru traducatori in-house, autorizati de Ministerul Justitiei, care realizeaza traducerile pe engleza, franceza, italiana si spaniola, doi corectori si alti cativa zeci de colaboratori din toata tara, pentru traduceri si interpretariat, din si in aproape toate limbile de circulatie internationala (chiar si chineza).

Am invatat ca profesionalismul, calitatea si corectitudinea sunt cele mai bune mijloace pentru a ne impune iar clientii ne-au rasplatit eforturile. In timp am facut o selectie riguroasa a personalului si am reusit sa ne consolidam ca grup. Suntem o echipa bine pregatita, cu capacitate crescuta de munca, cu constiinta calitatii si acuratetii, harnica si dedicata profesiei. Avem propriul sistem de preluare si procesare a comenzilor. Traducem cu placere iar munca noastra ne recomanda.

Tratam intotdeauna clientul exact cum am dori noi sa fim tratati. O politica simpla dar foarte eficienta. Ne respectam termenul de predare stabilit pentru ca asta inseamna respect. Avem incredere in ceea ce stim iar cunostintele noastre sunt garantia reusitei. Avem capacitatea de a ne mobiliza, de a ne organiza si de a lucra in conditii de stres. Ne cunoastem capacitatile profesionale dar ne cunoastem, la fel de bine, si limitele in anumite situatii si ne implicam numai acolo unde putem garanta calitate.


Estimator Prețuri Traduceri Cere o ofertă personalizată