Birou traduceri Craiova

Birou Traduceri Craiova este o agentie de traduceri din Craiova care ofera o suita completa de soluții de limbi straine pentru companii din intreaga lume. Aceste soluții includ traduceri, interpretare, copywriting, tehnoredactare si multe altele. Prin furnizarea de sprijin lingvistic corect va putem ajuta sa vindeti mai mult, sa reduceti  cheltuielile si sa reduceti  riscurile semnificative.

Suntem o agentie de traduceri din Craiova, certificata complet ISO, respectand standardele canadiene si standardele europene de traducere. Mai jos va punem la dispozitie mai multe motive pentru care ar trebui sa ne alegeti. Dar daca nu aveți timp, aici este o comanda rapida: cautati pe Google numele companiei noastre, observati pozitia companiei si comparati cu competitorii nostri.

Despre calitate

Birou Traduceri Craiova este o companie complet dedicate activitatii de traducere . Spre deosebire de mulți dintre concurenții nostri , noi nu doar ” raspundem la” sau ” ne conformam  in mod voluntar cu ” standardele locale si internationale. Birou Traduceri Craiova a trecut un audit independent,  strict si cuprinzator, in procesul de traducere , sistemul nostru de management al calitații si procedurile implementate au primit certificare.

Acest lucru pune Birou Traduceri Craiova Language in mijlocul a o mana de birouri traduceri  Craiova care au obtinut astfel de certificari.

Fie ca aveti nevoie de traduceri de inalta calitate pentru Europa sau orice alta piața , puteți fi sigur ca proiectul va fi realizat in conformitate cu procesele cerute de standardele internaționale de traducere , la cele mai mari asteptari profesionale si respectand normele etice .

poza5

Declarație de calitate

Birou Traduceri Craiova se angajeaza sa mențina integritatea Sistemului de Management al Calitatii axat pe satisfacția clientului si imbunatațirea continua .

Obiectivul nostru : sa contribuim la dezvoltarea afacerii dumneavoastra prin puterea limbajului.

Politica noastra : Cele mai mari rezultate de calitate in cel mai scurt timp posibil.

Birou Traduceri Craiova isi planifica evaluari anuale, periodice, pentru a verifica daca politicile de calitate implementate reflecta cerintele si contextele pietei  precum si obiectivele companiei , pentru a va asigura ca totul este in ordine , iar strategia a fost comunicata si ințeleasa in cadrul organizației .

Valorile noastre

Profesionalism – sustinem un nivel ridicat de servicii pentru clienți , prin cunostințe si instrumente . Suntem punctuali si respectam  angajamentele la timp si in buget .

Fiabilitate – Suntem de incredere , cinstiti , cu un grad ridicat de atenție la detalii cu privire la toate munca pe care o facem .

Flexibilitate – Suntem proactivi si facem tot ce este nevoie pentru a atinge obiectivele personale si profesionale .

Loc de munca Smart – Ne straduim inspre inovare si cautam creativ modalitați intelectuala de a face lucrurile mai bine.

Generozitate – Suntem o firma care doreste sa lucreze cu oamenii cu si sa se concentreze asupra relatiilor interumane in primul rand, inaintea relatiilor de afaceri .

 

Birou Traduceri Craiova include, de asemenea, angajați cu experiența de secretariat remarcabila, cei mai in masura pentru a gestiona toate nevoile dvs. de transcriere. Personalul de transcriere si lingvistii ofera in comun transcripții multi-lingvistice.

Daca aveți nevoie de audio, video sau orice alta forma de servicii de transcriere echipa noastra are competențele necesare si expertiza pentru a oferi soluții prompte si exacte.

Personalul nostru de experți are experiența intr-o serie de discipline si sectoare industriale, ceea ce inseamna ca putem oferi servicii de transcriere rapide, indiferent de proiect. Putem converti interviuri inregistrate, conferințe si intalniri – care implica de multe ori o serie de probleme tehnice, de specialitate – in documente utile ingrijite, user-friendly, precise.

Cele mai multe proiecte din munca noastra in acest sector de servicii se refera la sectorul juridic, livrate prin personal experimentat si profesional.

Serviciile noastre sunt special adaptate la cerințele dumneavoastra, astfel incat indiferent de nevoile dumneavoastra de transcriere,  garantam 100% satisfacția  clienților.

Baza noastra de date extinsa de lingvistii inseamna ca Birou Traduceri Craiova este in masura sa ofere traducatori inalt calificați si interpreți pentru instituțiile academice de profil inalt si facilitați de invațamant din Marea Britanie. Mulți dintre lingvistii nostri sunt instruiți pentru a oferi servicii intr-un mediu educațional si, in ultimul deceniu, am lucrat cu o gama larga de clienți universitari.

Birou Traduceri Craiova ințelege aspectele tehnice complexe din sectorul educațional si poate garanta rezultate rapide, profesionale la prețuri competitive. Managerii nostri de proiect va fi capabili sa proiecteze o soluție personalizata, adaptata, care se potriveste cu cerințele dumneavoastra si ofera satisfacție de 100%.

Rețeaua noastra tot mai mare de traducatori nativi, calificați si cu experiența susținuti de catre manageri de proiect ofera in comun servicii complete de traducere pentru toate tipurile de documente.

Mai multe mii de proiecte de traducere au fost finalizate de catre Birou Traduceri Craiova variind de la afaceri / comunicare personala de baza a documentației juridice, tehnice si medicale.

 

Lista Bitou traduceri Craiova include traducerea de:

 1. site-uri web
 2. contracte
 3. materiale de marketing
 4. documente legale
 5. manuale tehnice
 6. IPO
 7. pliante
 8. Brosuri
 9. buletine
 10. prezentari
 11. scrisori de corespondența generala / rapoarte
 12. si multe altele cu care asteptam sa va ajutam daca sunati la numarul de telefon afisat pe site.