TRADUCATOR CRAIOVA

 

TRADUCATOR CRAIOVA este o companie judeteana de traducere, nu doar un birou de de traducere. Acesta este condusa de o echipa in-house de 12 angajati – traducatori, corectori, DTP, IT si specialisti in glosar, manageri de proiect si o echipa de contabilitate. Fluxurile de lucru sunt aliniate in mod individual pentru a satisface cerintele clientului.

TRADUCATOR CRAIOVA traducere nu numai ca ofera traduceri in mai mult de 20 de limbi, ea este, de asemenea, o alegere de top pentru texte financiare si industriale TRADUCATOR CRAIOVA poate, de asemenea, sa va ajute cu expertiza sa in texte IT.

Angajatii de la birourile noastre de traduceri la nivel global toti traduc in limba lor materna. Acest lucru asigura calitatea lingvistica inalta a serviciilor oferite de TRADUCATOR CRAIOVA. Relatiile stranse cu clientii si pe termen lung sunt o dovada a expertizei pe care biroul nostru de traducere si angajatii nostril o au de oferit. Convingeti-va si dumneavoastra acum – lasati-ne sa ne ocupam de urmatoarea dumneavoastra traducere! Contactati reprezentantii nostri la biroul local de de traducere.

Acum 12 de ani, UGO  a fondat TRADUCATOR CRAIOVA ca o companie de de traducere individuala, in Craiova. Dl. UGO, un antreprenor local de mare success, cu o dragoste pentru limbi si culturi straine iesita din comun, a furnizat initial traduceri pentru sectorul financiar. Astazi, TRADUCATOR CRAIOVA este o companie de traduceri lider pe plan international si are mai mult de 10  personae angajate, dintre care 50 in calitate de traducatori la unul dintre cele 5 sedii judetene pe care le detine firma TRADUCATOR CRAIOVA.

Gandirea noastra este determinata de entuziasm pentru limbaj, iar actiunile noastre de incredere si respect pentru clienti si angajati. Sustinerea clientilor nostri este misiunea noastra. Ca mediatori intre limbi si culturi, facem posibila comunicarea.

TRADUCATOR CRAIOVA este o companie de traducere autorizata. In mod constant imbunatatirea calitatii se realizeaza pe baza unor analize comparative interne si externe si dezvoltare constantain conformitate cu standardele internationale de

traduceri craiova 5

TRADUCATOR CRAIOVA Aveti nevoie de traduceri de cea mai buna calitate, executate rapid si la un pret accesibil?

Sunteti in cautarea unui birou de traduceri cu care va doriti o colaborare activa, dar aveti careva retineri la ce tine de calitatea serviciilor prestate? Pentru a va inspira incredere va propunem absolut GRATIS si NECONDITIONAT traducerea unei pagini standard din/in limba care va intereseaza. In scurt timp, veti fi placut surprinsi de faptul ca TRADUCATOR CRAIOVA nu este doar un birou de traduceri, dar si un PARTENER DE INCREDERE.

Știm ca doriti sa lucrati cu oameni competenti si de incredere.  Placerea noastra e sa va deservim cu maxima seriozitate si flexibilitate, adaptindu-ne cu grija exigentelor Dvs. individuale.

 

TRADUCATOR CRAIOVA va pune la dispozitie o gama variata de servicii. Efectuam traduceri profesioniste in urmatoarele domenii: Tehnic, Juridic, Economic, Afaceri, Inginerie, Financiar, IT, Literar, Marketing, Medical, Ştiintific si Ştiinte sociale.

 

In functie de domeniul traducerii alegem cu grija traducatorii, a caror experienta sa fie maxim compatibila cu specificul cotinutului, asigurind astfel acuratete si calitate traducerilor Dvs.

Domeniile in care suntem specializati la TRADUCATOR CRAIOVA: Tehnic, Juridic, Economic, Afaceri, Inginerie, Financiar, IT, Literar, Marketing, Medical, Ştiintific si Ştiinte sociale.

 

Termene de executie

Termenul normal de executie al unei traduceri cu un grad normal de complexitate este de aproximativ 8-10 pagini/ zi/ traducator. In cazul traducerilor dificile sau care implica limbi mai putin circulate, termenul poate ajunge la 4-5 pagini/ zi/ traducator.

 

Pentru executia  traduceri regim de urgenta Craiova, caz in care traducatorii sunt nevoiti sa depuna un efort suplimentar deosebit pentru a reuşi sa traduca un numar mult mai mare de pagini intr-un timp foarte scurt (sa traduca peste programul de lucru, in weekend-uri sau noaptea), se percepe o taxa ce poate varia, in functie de efortul depus. Toate detaliile vor fi discutate şi convenite cu clientul inaintea executiei proiectului.

 

Pagina standard in traducere numara 1.800 de caractere fara spatii. Daca documentul dumneavoastra este in format Microsoft Word, va puteti evalua lucrarea prin accesarea Tools->Word Count.

 

Aditional prestam servicii de interpretare simultana sau consecutiva pentru intilniri de afaceri, conferinte, seminare, discutii la telefon etc.

 

 

TRADUCATOR CRAIOVA

 

TRADUCATOR CRAIOVA la nivel mondial este un important furnizor de servicii de traducere dedicat pentru a furniza cele mai inalte solutii lingvistice de calitate la preturi competitive ! Cu birouri cu sediul in Marea Britanie , Franta, Italia , Germania , SUA si Peru , Global Voices sunt in masura sa ofere un nivel fara compromisuri de calitate si un excelent serviciu clienti .

 

TRADUCATOR CRAIOVA are cunostinte de specialitate si experienta dovedita in furnizarea de servicii de traducere in Craiova pentru persoane fizice si juridice in urmatoarele sectoare :

 

Produse de larg consum

Servicii Financiare

Legal

Life Science

Manufacturing & Tehnica

Medical

Sectorul Public

Tehnologie

In comparatie cu concurentii nostri , noi oferim doar cele mai inalte traducerile de calitate , folosind doar cei mai adecvati si calificate traducatori pentru proiectele noastre de traduceri . Procesul nostru de selectie lingvistic este proiectat pentru a satisface standardele de calitate cele mai inalte, care asigura ca serviciile noastre de traducere sunt functionale , lingvistic  si cultural fara cusur .

Fie ca este vorba de traducerea de documente oficiale sau de traducere de document tehnice , TRADUCATOR CRAIOVA este aleasa in mod regulat de catre clienti pentru ca furnizeaza servicii de traducere de inalta calitate, in mod regulat . Cu o rata de retentie client de 98 % , suntem siguri ca veti aprecia serviciile noastre!

Pot ajunge la clienti internationali prin intermediul site-ul meu?

Absolut!

32% dintre utilizatorii de internet din intreaga lume sunt non-vorbitori nativi de limba engleza.

Este site-ul tau primul punct de contact cu clientii? Primiti constant primi cereri online de clienti? Oare site-ul dvs. va ajuta sa vindeti sau sa dati informatii despre produsele dumneavoastra? In cazul in care raspunsul este da la oricare dintre cele de mai sus, atunci aveti o oportunitate de a creste baza de clienti prin orientarea catre noi piete prin serviciile noastre profesionale de traduceri.