Traduceri Autorizate Craiova

Administrarea traducerilor poate fi complexa. La Traduceri Autorizate Craiova, noi facem ca aceasta sa fie eficienta, placuta si accesibila.

Lucram 24 de ore pe zi, asadar la biroul de traduceri Traduceri Autorizate Craiova veti gasi intotdeauna un angajat disponibil pentru a va raspunde la intrebari si pentru a va coordona proiectul de traducere.

Noi suntem unul dintre birourile de traduceri cu cel mai accelerat ritm de expansiune la nivel judetean. Traducem mai mult de 2 de milioane de cuvinte pe an, in 600 de combinatii de limbi, pentru clienti din peste 3 de tari.

Software-ul nostru de ultima generatie faciliteaza integrarea traducerilor in procesul de management al documentelor.

Daca sunteti in cautarea unei companii de Traduceri Autorizate in Craiova, care sa va ofere cele mai noi tehnologii de lucru, atunci sunati-ne la 0769088898 sau faceti clic aici pentru o cotatie de pret gratuita.

Intrucat avem birouri de traduceri in Craiova si  Timisoara (Romania) putem organiza intalniri la sediul clientului pentru a discuta detaliile proiectelor de traducere mari.

Tipuri de servicii

Fiecare proiect de traducere are cerinte diferite. Prin urmare, Traduceri Autorizate Craiova ofera patru tipuri de servicii de traduceri autorizate adecvate nevoilor dumneavoastra.

Integrarea tehnologiei

Prin integrarea tehnologiei noastre de traducere in sistemul dumneavoastra de management al continutului, beneficiati de costuri reduse, de timp de realizare mai scurt si de folosirea consecventa a terminologiei adecvate sectorului dumneavoastra.

Cei mai buni traducatori

Lingvistii nostri sunt selectionati pentru fiecare proiect in parte, in functie de specializarile pe care le detin. Traducatorii de la biroul de traduceri Traduceri Autorizate Craiova detin specializari in domenii precum traducerea tehnica, ce necesita cunoasterea profunda a terminologiei din industrie si mecanica, traducerea financiara, traducerea juridica si traducerea specifica marketing-ului si advertising-ului.

Cu o retea de peste 4000 de traducatori specializati din intreaga lume, veti avea intotdeauna un lingvist Traduceri Autorizate Craiova la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta in orice moment.

Servicii de traducere autorizata adaptate nevoilor dumneavoastra

Traduceri Autorizate Craiova furnizeaza servicii de traducere autorizata pe intreg globul. Serviciile noastre acopera orice combinatie de limbi, inclusiv traduceri din romana in engleza, sau invers. Oferim patru tipuri de servicii de traducere diferite, adaptate exact nevoilor dumneavoastra. Acestora li se adauga o gama larga de servicii conexe, printre care: servicii de interpretare, corectura, localizare, traducere autorizata si traducere notarizata.

Servicii complete de traducere si editare

Traducere din/in romana sau orice alta limba, cu editare separata. Cel mai popular tip de serviciu.

Documente de afaceri, pentru care stilul nu este prioritar, insa corectitudinea si claritatea sunt vitale (de exemplu corespondenta generala, documentatie tehnica, documente juridice etc.).

Cel mai popular serviciu de traducere din/in limba romana sau orice alta limba, serviciul complet de traducere si editare include traducerea si revizuirea documentului. O echipa alcatuita din cel mai bun revizor si cel mai bun traducator roman sau nativ in limba tinta va lucra exclusiv in limba sa materna pentru proiectul dumneavoastra. Consultarea clientului la fiecare pas si serviciul complet de management al proiectului sunt fundamentale si vin in completarea procedurilor de asigurare a calitatii traducerii in limba romana sau orice alta limba tinta. Livram intre 1.200 si 1.500 de cuvinte traduse pe zi, desi, uneori, putem face si mai mult! Daca aveti un termen de livrare urgent, va rugam sa anuntati Managerul de cont.

Acest serviciu include consultanta suplimentara si revizuirea continutului de catre un traducator roman sau nativ in limba tinta, cu experienta in domeniul respectiv. Aveti astfel posibilitatea de a oferi feedback la traducerea primita si de a primi o traducere revizuita si modificata conform cerintelor dumneavoastra.

 

Avantaje:

Traducere de specialitate, atent revizuita si adaptata nevoilor dumneavoastra.

Revizuire detaliata a textului sursa

Ghid stilistic de traducere

Servicii integrate de management al proiectului

Asignare de traducatori nativi de specialitate

Cercetare terminologica

Revizuire finala efectuata de un al doilea traducator specializat

Livrare la timp

Calitate garantata

Respectarea cerintelor din brief

Servicii de traducere rapida

Servicii de traduceri rapide si cu cost redus.

O traducere de baza in orice limba ceruta a unui text care nu are importanta decisiva pentru afaceri (de exemplu informatii generale de business transmise cu scop pur informativ, comunicari din mediul business, scrisori, faxuri, e-mailuri, documente interne etc).

O traducere rapida Traduceri Autorizate Craiova este un serviciu simplu de traduceri de documente de specialitate, utila daca se adreseaza schimbului de informatii si nu publicarii. Veti primi inapoi doua traduceri: o varianta „curata” a textului tradus si o a doua versiune, care include comentariile traducatorului cu privire la eventuale probleme legate de traducere. Dupa revizuirea documentului, in functie de comentariile traducatorului, puteti solicita un serviciu suplimentar de „consultanta si editare”, taxat pe ora, recomandat pentru traducerile de acte sau traducerile de documente de specialitate. Pentru servicii de traduceri rapide putem livra pana la 1.700 de cuvinte traduse pe zi.

 

Avantaje:

Economisiti timp si bani

Flux de lucru simplu si rapid

Costuri reduse

Servicii integrate de management al proiectului

Asignare de traducatori nativi de specialitate pentru traduceri de acte sau texte de specialitate

 

 

 

Servicii complete de traducere specializata Traduceri Autorizate Craiova

Traduceri specializate profesionale, complet corectate, care respecta modul de transmitere a mesajelor specific companiei.

Documente care trebuie sa respecte ghidurile marcii/stilului corporativ (de exemplu materiale de vanzare, documente de marketing)

Acest serviciu include traduceri specializate si servicii de editare, folosind traducatori si revizori de specialitate, cu vasta experienta in domeniul traducerilor profesionale. Puteti fi sigur ca stilul companiei dumneavoastra va transpare in traducere. Pentru servicii specializate de traduceri profesionale putem livra pana la 1.000 de cuvinte traduse pe zi.

 

Avantaje:

Fiecare brand are propria personalitate, care trebuie sa transpara in orice limba.

Revizuire detaliata a textului sursa

Ghid stilistic de traducere

Servicii integrate de management al proiectului

Asignare de traducatori nativi de specialitate

Cercetare terminologica

Revizuire finala efectuata de un al doilea traducator specializat

Verificarea respectarii ghidului stilistic al clientului

Revizuire suplimentara inclusa, conform feedback-ului clientului

Calitate garantata

Respectarea ghidului stilistic

Servicii de traducere creativa

Concepere si redactare originala intr-o limba straina – servicii complete de localizare si servicii de traduceri creative.

Materiale de promovare pentru produse nou lansate, cu continut cultural specific.

 

Traducerea creativa Craiova reprezinta arta de a rescrie complet un text intr-o limba straina. Cu ajutorul copywriter-ilor nostri de specialitate, cu experienta in scriere de texte creative si traduceri in engleza sau orice alte limbi, putem livra pana la 600 de cuvinte pe zi. Cu cat alocati mai mult timp pentru serviciile de traducere creativa, cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Traduceri Autorizate Craiova: Combinam procesul de creatie cu cel de traduceri in engleza sau orice alta limba, pentru a va oferi un serviciu complet. Serviciile de traduceri creative includ pana la trei etape de revizuire, fiecare varianta de text continand comentarii si feedback din partea dumneavoastra, ce vor fi incorporate in etapa urmatoare de revizuire. Serviciile de consultanta si editare sunt incluse in pret.

 

Avantaje:

Obtineti cea mai buna traducere creativa de pe piata traducerilor din Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi etc

Revizuire detaliata a textului sursa

Ghid stilistic de traducere

Servicii integrate de managementul proiectului

Asignare de traducatori nativi de specialitate

Cercetare terminologica

Revizuire finala efectuata de un al doilea traducator specializat

Verificarea respectarii ghidului stilistic al clientului

Trei revizuiri de text incluse in pret, in conformitate cu feedback-ul clientului

Calitate garantata

Respectarea ghidului stilistic