Traduceri Engleza Romana Craiova

Traduceri Engleza Romana Craiova continua sa domine industria de servicii de traducere cu standard de neegalat in ceea ce priveste fiabilitatea, promptitudinea si acuratețea . Sa nu mai vorbim de prețurile competitive! Lista Traduceri Engleza Romana Craiova de clienți extinsa , care cuprinde mai importante corporatii din America internaționale , firme juridice si de audit financiar , spitale , agenții de marketing , stiința si comunitatea de cercetare, ilustreaza increderea pe care vom continua sa o castigam atat aici, cat si in strainatate.

Ce ne diferentiaza ?

Siguranta Traduceri Engleza Romana Craiova

Metodologia noastra unica si patentata le ofera traducatorilor nostril autorizati un cadru de lucru in care succesul si eficienta pot fi realizate in mod consecvent . Fara aceasta metodologie distinctiva , responsabilitate si controlul calitații pot fi puse in pericol . Metodologia de lucru Traduceri Engleza Romana Craiova – structura noastra de asigurare a calitații – este un sistem propriu, creat pentru a sprijini activitatea profesionstilor nostri , calificați in traducere,  intr-un cadru de traducere care subliniaza viteza , precizie , si expertiza tehnica .

Timpul de livrare

traduceri craiova7

Metodologia noastra unica si patentata foloseste plasarea geografica , Internetul si profesionalismul pentru a livra proiecte de traducere de inalta calitate in cel mai scurt timp . In plus, experții nostri in-house , un numar mare de traducatori acreditați, sunt implementati strategic in zone de timp la nivel mondial in ” echipe de traducere virtuale „. Aceasta metodologie asigura o continuitate a activitatii de traducere 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Precizie absoluta

Fondatorul Traduceri Engleza Romana Craiova a invațat de timpuriu sa angajeze traducatori extrem de motivați , nativi, inteligenti , si sa le ofere un cadru de lucru structurat, platind sume uriase in controlul de calitate , pentru precizie , reusind astfel sa obtina satisfacția clientului si fidelizarea acestuia. Serviciile noastre de traducere, prin metodologia pe care am implementat-o,  profita de dinamici umane esențiale , cum ar fi o aversiune fața de esec si unitatea de a reusi … Știind ca un alt traducator la fel de calificat este in asteptare pentru a corecta activitatea lor, se constata ca traducatorii inițiali sunt deosebit de atenti la detalii si la termenele de predare.

Aceasta a fost o oportunitate fantastica pentru Traduceri Engleza Romana Craiova si am stiut ca cu serviciul nostru excelent adresat clientilor am putea gestiona cu succes a contractul . Echipa noastra de manageri de proiect a avut la dispoziție 24 de ore pe zi, pentru a raspunde la orice intrebari din oricui – preluarea apelurilor telefonice de la ora  a devenit un eveniment regulat pentru o perioada scurta de timp ! Clientul de la celalalt capat al firului care suna in mijlocul noptii  a fost intotdeauna tratat cu aceeasi grija ca si clientii care ar fi telefonat la o ora mai rezonabila !

Doar obtinerea de interpreți pentru jocuri a fost a fost o adevarata aventura – am jonglat cu rezervari de avion , vize in  ultimul minut , chiar si un interpret in lacrimi la poarta aeroportului cu tipul gresit de viza ! Am trimis-o acasa si totul a fost rezolvat pentru ca ea sa poata sa calatoreasca in ziua urmatoare , ajungand la timp pentru inceperea Jocurilor .

Interpreții Traduceri Engleza Romana Craiova s-au confruntat cu camere nemobilate / facilitați sarace si o situație cu totul haotica . In ideea de a oferi cea mai buna ingrijire posibila clientului am stabilit ca un membru al echipei Traduceri Engleza Romana Craiova sa mearga la jocuri acționand ca un punct de contact pentru interpreți .

Clientul nu trebuie sa se implice in oricare din problemele interpreților si , prin urmare, putea sa se concentreze asupra unui  succes remaracabil.